Nieuw: de Blux Box beautybox!

Geplaatst op: 27-10-2015

De 'Be Lux' Blux Box is een nieuwe beautybox van Bluxbox BV. De giftbox zit vol leuke beautyproducten die je van te voren niet weet.

De Blux Box wordt elke maand samengesteld door Mari van de Ven. Mari is Nederlands meest bekende make-up en hair-artist en zal helpen bij het samenstellen van de inhoud van de Box. Mari is op de hoogte van de mooiste producten en geeft tevens uitleg over hoe de producten gebruikt dienen te worden.

Wat zit er in de Blux Box?

Wat er precies in de Blux Box zit, dat weet niemand. De inhoud is namelijk iedere maand een verrassing. De producten zijn afkomstig uit verschillende categorieën zoals make-up, haar, huid en parfum. Tevens kunnen de producten full-size zijn of wellicht meerdere kleine testers. Het idee van de Blux Box is dat de ontvanger nooit zonder cosmeticaproducten zit en iedere maand iets nieuws kan proberen, zonder daarvoor actief op zoek te moeten gaan of iets moet bestellen. De box zal maandelijks 4 tot 6 items bevatten.

Hoe bestellen?

Wil je de Blux Box bestellen? Dan zijn er meerdere opties:
(1) Blux Box bestellen voor jezelf
(2) Blux Box bestellen als cadeau
(3) Abonnement op de Blux Box afsluiten

Wanneer je klikt op de linkjes wordt je direct naar de goede pagina geleid waar je de Blux Box kunt bestellen. Nog nooit was er zo'n leuke en handige beautybox!

Bestel hieronder je Blux Box

Winterschoenen trends

Schoenen! Je hebt ze dagelijks aan en ze brengen je overal veilig naar toe. Tevens bieden ze

lees meer

Trends sieraden

Sieraden, ze worden gedragen om een look net wat meer touch te geven. Net zoals in de kledin

lees meer

Merkkleding shop

Ben je opzoek naar nieuwe fashionable kledingitems dan is de webshop UniQ kleding is voor jo

lees meer