Hairextensions

Geplaatst op: 26-02-2019

Hairextensions

Je hebt vast wel eens gehoord van hairextensions. Dit zijn haartoevoegingen die je op je eigen haar of op haarwerken kan bevestigen. Ze zijn er in alle soorten, vormen, kleuren en maten te verkrijgen.

Waarom hairextensions?

Extensions zijn repen of plukken losse haren die met een polymeerwaxje aan je natuurlijke haren worden bevestigd. Het haar wordt vaak gemaakt van synthetische kunstvezels of echt haar. De voornaamste reden dat mensen graag hairextensions willen hebben is omdat ze bijvoorbeeld wat dikker haar willen hebben. Misschien heb je last van erg dun haar, haaruitval of kale plekken? Dan is dit natuurlijk een fijne oplossing. Vaak vinden mensen het ook leuk om soms wat langer haar te hebben, dan zijn hairextensions natuurlijk ook erg handig. Je hoeft alleen de juiste kleur vinden, of de extensions in de juiste kleur te verven en je kan ze al gebruiken. Je kan hiervoor het beste om advies vragen bij een kapper.

Hoe bevestig je hairextensions?

Wanneer je graag hairextensions wil is het handig om dit te overleggen met een kapper. De extensions moeten goed bevestigd worden zodat deze goed blijven zitten en niet uitvallen. Het is niet mogelijk om extensions op een kale hoofdhuid te bevestigen. Heb je zelf weinig haar, dan zijn gehele of gedeeltelijke haarwerken de beste oplossing. Hair extensions worden aangebracht op schoon en droog haar. De extension wordt bevestigd aan een pluk van je eigen haar of haarwerk dat ongeveer even dik is als de pluk van de extension.

Verzorging en onderhoud

Het is belangrijk dat de extensions goed verzorgd worden, net als bij je eigen haar natuurlijk. Je kan het haar van de extensions vaak gewoon föhnen, stijlen of krullen. Bij synthetisch haar moet je alleen oppassen dat je dit niet te heet doet, want dan kan het gaan vervilten. Om het haar te reinigen kun je gewoon shampoo gebruiken. Probeer alcohol te vermijden. Mocht je hier over twijfelen, vraag dan om advies bij een kapper.

Trends

Zie jij er altijd tip top verzorgd uit en is je kleding helemaal op elkaar afgesteld? Dan he

lees meer

Tips voor je haar

Heb je vaak last van een bad hair day en wilt jouw haar soms echt niet naar je luisteren, da

lees meer

Merkkleding shop

Ben je opzoek naar nieuwe fashionable kledingitems dan is de webshop UniQ kleding is voor jo

lees meer