Haar

Het meest opvallende lichaamsonderdeel bij een mens is toch wel het hoofd en hierbij tevens het haar. Dit haar heeft een grote invloed op hoe iemand eruit ziet. Zodra het haar namelijk in een slordige staart boven op het hoofd zit, dan hebben mensen al meteen een andere indruk over je dan als je je haren mooi gestijld hebt. Ook de haarkleur kan een bepaald indruk opwekken bij sommige mensen. Het is daarom verstandig als je je haren goed verzorgd. Dit zorgt ervoor dat vreemde mensen ook meteen een verzorgde indruk van jou hebben.

Allerlei haarproducten
Om de haren te verzorgen zijn er veel potentiële producten die jou hierbij kunnen helpen. Zo zijn er shampoos en conditioners voor zowel nat als droog haar. Ook zijn er diverse hairsprays die je haren in model houden. Daarnaast kun je je haren in elke gewenste vorm krijgen door middel van het stijlen en krullen van deze haren. Kies het model dat het beste bij het vorm van jouw hoofd past en die de sterke punten van je hoofd accentueren. Ook de kleuren van de haren kun je zelf bepalen, door deze haren te verven. Past donker haar bijvoorbeeld beter bij je blauwe ogen, dan is het een simpele klus om je haren in deze kleur te krijgen. Let hierbij wel goed op de gebruiksaanwijzing, zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan.

Tips voor je haar

Categorie: Haar / 22-11-2012 15:03

Heb je vaak last van een bad hair day en wilt jouw haar soms echt niet naar je luisteren, dan hebben wij voor jou verschillende tips die je van pas kunnen komen. Samen met deze tips zorg je dat je haren er perfect uitzien.

  • Verven. Als je een andere haarkleur wilt, dan kun je hier gemakkelijk zelf voor zorg

    Lees meer...

Verschillende parfums

Een parfum vertelt iets over wat voor persoon iemand is. Het is namelijk een persoonlijke ke

lees meer

Tips voor huidverzorging

Je huid is een belangrijk lichaamsdeel, het is namelijk een beschermingslaag van de rest van

lees meer

Voetenverzorgingstips

Voeten, je gebruikt ze elke dag. De voeten zijn één van de lichaamsdelen die v

lees meer