Make up

Iedere vrouw begint op een zekere leeftijd met het aanbrengen van make-up op het gezicht. Met make up kun je de sterke punten van je lichaam beter belichten en de zwakkere punten maskeren. Het is hierbij wel belangrijk dat je de juiste producten gebruikt en dat je weet hoe je deze het beste kunt toepassen. Als je make-up namelijk verkeerd gebruikt, dan kan dit er heel raar uitzien en zo juist het tegenovergestelde effect hebben. Vandaar dat je op deze website allerlei make-up info kunt vinden en hier diverse tips over kunt lezen.

Je ogen en lippen

Leg altijd de nadruk op je sterke punten. Vind jij bijvoorbeeld dat je mooie dikke lippen hebt? Of juist mooie grote ogen? Zorg er dan voor dat hier de aandacht vooral naar uitgaat, zodat andere mensen deze sterke punten ook meteen opmerken. Voor je ogen kun je bijvoorbeeld mascara, oogpotlood en/of eyeliner gebruiken, zodat je ogen meer opvallen. Kies daarnaast nog voor een leuke oogschaduw, die goed bij de kleur van je ogen past. Tegengestelde kleuren passen meestal goed bij elkaar en zorgen ervoor dat de ogen meer opvallen. Om de nadruk op je lippen te leggen, kun je gebruik maken van lipgloss en lippenstift. Kies voor een kleur die goed bij je de kleur van je lichaam past.

Make up tips

Categorie: Make+up / 22-01-2016 15:00

Op deze pagina kun je tips vinden over het aanbrengen van make up, maar  je leert tevens ook andere trucjes op Girlzpower.nl. Het kan zo zijn dat je het moeilijk vindt om make up aan te brengen, maar ook als je al veel weet over dit onderwerp kun je hier terecht.

Nieuw: de Blux Box beautybox!

Categorie: Make+up / 27-10-2015 12:30

De 'Be Lux' Blux Box is een nieuwe beautybox van Bluxbox BV. De giftbox zit vol leuke beautyproducten die je van te voren niet weet.

De Blux Box wordt elke maand samengesteld door Mari van de Ven. Mari is Nederlands meest bekende make-up en hair-artist en zal helpen bij het samenstellen van de inhoud van de Box. Mari is op

Lees meer...

Trends sieraden

Sieraden, ze worden gedragen om een look net wat meer touch te geven. Net zoals in de kledin

lees meer

Tips voor huidverzorging

Je huid is een belangrijk lichaamsdeel, het is namelijk een beschermingslaag van de rest van

lees meer

Merkkleding shop

Ben je opzoek naar nieuwe fashionable kledingitems dan is de webshop UniQ kleding is voor jo

lees meer