Trends sieraden

Geplaatst op: 22-11-2012

Sieraden, ze worden gedragen om een look net wat meer touch te geven. Net zoals in de kledingbranche zijn er verschillende stijlen in de sieraden die allemaal verkrijgbaar zijn. Zo kan ook een stoer type kiezen voor leuke sieraden die bij haar stijl past. Je combineert bijvoorbeeld een baggy look met een leuke ketting met een snor of een andere leuke hanger. Ook meiden die een andere stijl hebben en schitterend over straat willen gaan, kunnen kiezen voor sieraden. Online is er een groot aanbod van sieraden te vinden van kettingen en armband tot en met oorbellen en ringen. Buiten het feit dat de stijlen van de sieraden onder te brengen zijn in categorieën, kun je dit bij de prijs ook doen. Een sieraad dat onder een hogere prijsklasse valt, biedt meestal wat meer kwaliteit, zo is het bijvoorbeeld gemaakt van echt goud of zilver.

Alles in de mode branche kent trends en musthaves, dit is dus ook het geval bij de sieraden. Hieronder zullen we een aantal leuke trends presenteren en een aantal musthaves voor je toelichten.

Musthaves

  • Diamant oorbel. Deze oorbel kun je altijd makkelijk ergens bij combineren en het zal je look helemaal afmaken. Wanneer je opvallende andere sieraden draagt, kunnen deze diamanten oorstekers ervoor zorgen dat je outfit niet te druk wordt. Natuurlijk zijn er ook vele varianten van deze oorbel waarin geen echte diamant is gebruikt. Een andere variant op een oorbel die altijd gecombineerd kan worden is de parel oorbel, deze zal je look een klassieke touch geven.
  • Horloge. Iedereen heeft er wel eentje, een horloge, dat is dan ook de reden dat het een musthave is. Veel mensen dragen een horloge met een andere reden dan waar het eigenlijk ooit voor bedoeld is, namelijk het te weten komen van de tijd. Nu wordt het vooral als een sieraad gedragen. Een horloge kan met elke outfit een combinatie vormen. Tip: kijk verder voor de laatste merkhorloge trends op: http://www.horlogesinstijl.nl.

Trends

  • Rose. Het is een kleur die het afgelopen jaar in opkomst is geweest in de sieraden. Waar eerder alleen gouden en zilveren sieraden bestonden, is er nu dus een nieuwe kleur bij gekomen, rose. In meerdere sieraden is rose dan ook terug te vinden.
  • Eigen stijl. Je onderscheiden van de rest en een eigen unieke stijl ontwikkelen dat is wat steeds meer jongeren de afgelopen jaren aan het doen zijn. En dit is nu ook mogelijk met behulp van sieraden. Iedereen kent ze wel de Mi Moneda kettingen, je kan ze aanpassen naar je eigen stijl. Mi Moneda kettingen zijn er in rose, goud en zilver. Aan deze ketting hang je een pendant waarin een munt of schelp wordt gezet. Er is een groot aanbod van munten en schelpen, waardoor je elke dag een ander sieraad kunt dragen. Hou je niet echt van kettingen en draag je liever een leuke armband, dan kun je kiezen voor de Joy de la Luz armbanden. Dit zijn leren armbanden die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren. Aan deze armbanden kun je verschillende bedels hangen. Een andere variant waarbij een eigen look gecreëerd kan worden, is de chunks armband, dit is ook een leren armband met knippers waarop je je eigen chunks kan bevestigen. Doordat er veel verschillende chunks ontwikkeld zijn, heb je altijd een armband die niemand anders draagt.

Handverzorging

Je handen, je gebruikt ze bijna bij alles wat je doet, daarom is het ook belangrijk om deze

lees meer

Nieuw: de Blux Box beautybox!

De 'Be Lux' Blux Box is een nieuwe beautybox van Bluxbox BV. De giftbox zit vol leuk

lees meer

Merkkleding shop

Ben je opzoek naar nieuwe fashionable kledingitems dan is de webshop UniQ kleding is voor jo

lees meer