Trends

Geplaatst op: 22-11-2012

Zie jij er altijd tip top verzorgd uit en is je kleding helemaal op elkaar afgesteld? Dan heb je natuurlijk interesse in de trends van deze winter, zodat je ook deze winter met de mode mee kunt gaan. Maar ook als je vindt dat je er wat trendy'er uit mag zien, dan kun je de laatste trends volgen om zo modemissers te voorkomen.

Stel je look af op het seizoen

De sale is langzaam aan het verdwijnen uit de schappen van de winkels en ook de online winkels prijzen de laatste sale artikelen nog een keertje af voor een zeer lage prijs. Dit gebeurt natuurlijk allemaal omdat er plaats moet worden gemaakt voor de nieuwe collectie. Er staat een seizoenswisseling voor de deur, waarbij je je natuurlijk anders gaat kleden. Na de zonnige zomer komt er altijd eerst die natte en regenachtige herfstdagen, waarbij een paraplu een musthave is om je look te kunnen beschermen. De temperaturen zijn nogal wisselvallig, waarbij het kleden in laagjes een handige tip is, mocht je het warm hebben dan doe je vestje gewoon uit. En in plaats van een jurkje draag je nu een lange broek. Als die koude wind dan voorbij komt doe je gemakkelijk die sjaal om.

Kleuren en mode artikelen voor de winter

De aankomende winter wordt een kleurige winter, in opvolging van een zomer waarbij het gehele kleurenpalet terug te vinden was in de kleding. De winter kan dan natuurlijk niet alleen maar grauw en grijs zijn. De winterkleuren zijn onder meer verschillende groen tinten, zoals legergroen en mint, maar ook kleuren als karamel, bruin, bordeaux rood, mosterdgeel, oranje en paars kunnen teruggevonden worden in de wintercollectie van je favoriete shop. Kijk bijvoorbeeld eens op merkbroekenshop.nl voor een mooie broek in een stoere kleur. Deze combineer je met een mooie assesoire en passende bovenkleding. Zowel stoere artikelen als chique items komen deze winter terug in het assortiment van de winkels. De musthaves zijn winterartikelen waarin leer is verwerkt, een item met studs en het tweed jasje.

Shop till you drop online !

Hou je er niet van om de gehele dag rond te slenteren tot je de perfecte winterschoenen gevonden hebt of dat ene jasje waarna je opzoek was? Dan kan je er natuurlijk voor kiezen om online te shoppen waarbij je geen rekening hoeft te houden met de openingstijden van de winkels. Een ander voordeel is dat je dit gemakkelijk en snel vanaf je eigen bank kunt doen. Zo sla je in éénn avondje je gehele wintercollectie binnen, waarbij je de artikelen eenvoudig thuis kunt passen, wanneer jij daar zin in hebt. Start je zoektocht online naar de laatste modetrends.

Handverzorging

Je handen, je gebruikt ze bijna bij alles wat je doet, daarom is het ook belangrijk om deze

lees meer

Nieuw: de Blux Box beautybox!

De 'Be Lux' Blux Box is een nieuwe beautybox van Bluxbox BV. De giftbox zit vol leuk

lees meer

Trends sieraden

Sieraden, ze worden gedragen om een look net wat meer touch te geven. Net zoals in de kledin

lees meer