Verschillende parfums

Geplaatst op: 22-11-2012

Een parfum vertelt iets over wat voor persoon iemand is. Het is namelijk een persoonlijke keuze die iedereen voor zichzelf kan maken. En omdat er veel diverse smaken zijn, is het aanbod van parfums natuurlijk ook groot en zeer divers. Wil jij een geurtje kopen voor een verjaardag, maar weet je niet wat die persoon lekker vindt of wat bij de persoon past? Dan bieden wij je hier enkele tips.

  • Kruidige geuren worden meestal gedragen door mensen die temperamentvol zijn. Onder de heren zijn deze geuren erg in trek. Het geurtje wordt ook wel vaker omschreven als oriëntaals. De parfum past bij een pittig type, maar doordat ze redelijke zwaar zijn, zijn deze geuren minder geschikt voor de jongere tieners.
  • Bloemachtige geurtjes worden veel gedragen door mensen die vrolijk zijn en die tevens van bloemen houden. Alle verschillende bloemen kunnen worden verwerkt in een parfum. Van deze geursoort zijn er veel diverse parfums op de markt dus het keuzeaanbod is groot.
  • (Oceaan) frisse parfums deze parfums passen bij de frisse en verzorgde mensen, een persoon die relaxt is, draagt vaak een frisse geur. Bij de mannen vallen deze parfums goed in de smaak en door de frisse geur-componenten zul je niet snel een foute keuze maken met deze geur. (Maar wij garanderen natuurlijk niks)
  • Zoete geuren zijn voor de echte snoepers onder ons. De geuren die er vaak in worden verwerkt zijn chocolade, honing, kokos, caramel en vanille. De geuren worden vaak verkocht aan jonge mensen.  

Ben je er toch niet helemaal uit welke geur bij de persoon of bij jou past, dan kan je natuurlijk altijd gaan voor cadeaubon of in de winkel gaan ruiken. Wanneer je iemand lekker vind ruiken, kun je natuurlijk vragen wat voor geur de persoon draagt. Op deze manier kom je erachter welke parfum je kan gaan kopen.

Handverzorging

Je handen, je gebruikt ze bijna bij alles wat je doet, daarom is het ook belangrijk om deze

lees meer

Winterschoenen trends

Schoenen! Je hebt ze dagelijks aan en ze brengen je overal veilig naar toe. Tevens bieden ze

lees meer

Gezichtsverzorging (met korting!)

Gezichtsverzorging is een van de belangrijkste cosmetische producten die wij vrouwen in huis

lees meer