Winterschoenen trends

Geplaatst op: 22-11-2012

Schoenen! Je hebt ze dagelijks aan en ze brengen je overal veilig naar toe. Tevens bieden ze ook nog bescherming aan je voeten. Iedereen is uniek en iedere persoon zal dus ook andere schoenen willen. Dankzij de verschillende stijlen van de mensen is er een groot en breed assortiment van schoenen. Als dame kun je kiezen uit een aanbod van sneakers en slippers tot en met pumps en winterlaarzen.

Wintertrends in schoenenbranche

De wintertrends zijn eveneens terug te vinden in de schoenencollecties van alle winkels, zowel online als in de winkelstraten. Je kan deze winter gaan voor een lange stijlvolle laars met een hak, een sneakers met sleehak of voor een stoere kort laars, maar je kan ook kiezen voor een schoen van de wintertrend. De schoenen uit de wintertrends zijn onder meer; de blokhak, rijjglaarsjes en pumps met puntige voorkant. Ook de cowboy laarsjes zijn een trend en tevens ook alle schoenen waarin glitters zijn verwerkt. Hou jij meer van de stoere look? Kies dan voor een mooie kort laarsje met meerdere riempjes en of studs, hiermee val jij op tijdens de koude winterdagen.

Hou je voeten warm in winterlaarzen

Winterlaarzen zijn er natuurlijk in verschillende modellen en maten. Elk jaar is het dus weer lastig om de juiste keuze te maken. Naast de wintertrends kun je ook nog groot aantal andere winterlaarzen vinden. Zo kan je ook kiezen voor simpele laarzen zonder hak in de kleur cognac of zwart, een kort laarsje met niet te veel poespas of een prachtige sneaker met een (neppe) bonte rand, zo houd ook een sneaker je warm tijdens de koude winterdagen.

Stel je winterschoenen af op je look die je vandaag hebt samengesteld.

Trends sieraden

Sieraden, ze worden gedragen om een look net wat meer touch te geven. Net zoals in de kledin

lees meer

Gezichtsverzorging (met korting!)

Gezichtsverzorging is een van de belangrijkste cosmetische producten die wij vrouwen in huis

lees meer

Tips voor huidverzorging

Je huid is een belangrijk lichaamsdeel, het is namelijk een beschermingslaag van de rest van

lees meer